7 tecken på att en kille verkligen gillar dig

 
Ganska långt, men det är verkligen värt att läsa det !
fokus på alla tjejer då alltså !
-
1. Tittar han på dig med vidgande pupiller eller lysande ögon? Ögonen är själens källa brukar det ju heta, så titta honom djupt i ögonvitan och du kan avläsa hans känslor som en öppen bok. Funkar nästan alltid, såvida killen i fråga inte har drogproblem vill säga.

2. Kyssarna är en avslöjande faktor, så bra som ingen annan. Känsliga, mjuka, försiktiga kyssar är ett gott tecken. Håller han om ditt ansikte med båda händerna medan han kysser dig är det riktig jackpot, det visar på ömhet, tillit och saken är biff.

3. Blir han nervös och blyg i närheten av dig? Kärleken gör oss alla en smula nippriga och kallsvettiga. Även den mest självsäkra personen, kan bli osäker när han träffats av Amors pilar. Är han för blyg och du känner att ni aldrig kommer till skott? Då är ett bra tips att gå någonstanns där det finns mycket folk eller där det händer saker. Får han annat att koncentrera sig på och nervositeten lättar kan det räcka för att mjuka upp en pirrig själ.

4. Kroppsspråket kan avslöja en hel del om hans inställning till dig. Är kroppen öppen och vänd mot dig när ni möts eller käkar middag är det ett gott tecken. Korsade armar och slutet kroppsspråk är mindre positivt. Metoden ska dock inte brukas på en extremt blyg person som troligtvis är omedveten om hur detta kan tolkas. Typiska spegelrörelser - han lyfter handen ungefär samtidigt som du eller tar sig på håret när ni pratar - är goda signaler. Lutar han sig samtidigt mot dig? Ja, då kan du hala in storvinsten.

5. En gammal klassiker är hans angelägenhet om att få träffa dig och ett enkelt sätt att avgöra om hans känslor bär färgen röd. Sms, samtal eller e-mejl? Oavsett val av kommunikationsväg betyder de alla att han tänker på dig och längtar efter att ses. Ett tips till dig är att vänta lite och låta honom ta kontakt med dig, att vara för påflugen är aldrig bra. Du vill ju inte uppfattas som ett levande plåster. Regeln är enkel: Är han verkligen intresserad tar han kontakt med dig på något sätt.

6. Viktigt när man inleder en ny relation är att kunna prata med varandra och då menar jag att båda parter får en syl i vädret. En kille som pratar om sig själv går till soptippen direkt. Är han mån om att veta vad du tycker, lyssnar noga när du pratar eller ställer mycket frågor, kan du räkna med att han är förälskad.

7. Sista tipset och det allra bästa och mest effektiva i alla lägen … Fråga! Ge fullständigt fan i att det känns pinsamt eller knäppt. Tänk om ni aldrig kommer till skott och missar något fantastiskt bara för att du aldrig tog tjuren vid hornen och verkligen tog reda på vad han kände. Analysera kan man göra tills man hamnar i graven, men vad är det då för mening? Skulle du få ett negativt svar vet du med tusen procents säkerhet och kan slösa din energi på någon annan. Det finns inget så smickrande som att veta att man är omtyckt. Blir svaret nej, har du åtminstone fått chansen att göra en annan människa glad. Vad kan vara mer behjärtansvärt än det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback